NieuwsSeizoen 2019-2020.

Donderdag 5 september jl. zijn de repetities van onze vereniging weer gestart. Wij gaan in het nieuwe seizoen door met het opbouwen van ons harmonieorkest. Wij repeteren wekelijks, maar niet in de schoolvakanties, met een groep zeer enthousiaste muzikanten in een hele fijne gezellige en ontspannen sfeer. Deze groep willen wij graag uitbreiden met een aantal gelijkgestemde muzikanten.
Er is in ons orkest plaats voor mensen die een van de volgende instrumenten bespelen: dwarsfluit, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, waldhoorn, trombone, euphonium, bas, slagwerk (drumstel, pauken, xylofoon), maar ook voor bespelers van cornet, bugel en althoorn is plaats.

Er zijn op dit moment diverse muzikanten, die niet meer in verenigingsverband musiceren. Toch is het jammer dat je daardoor geen of te weinig gebruik maakt van je muzikale talenten. Uit ervaring weten wij dat het  bij sommige mensen weer begint te kriebelen en zij er over denken om zich weer bij een muziekvereniging aan te sluiten. Voor deze mensen is ons harmonieorkest in opbouw een ideale plaats om een herstart te maken. Ook muzikanten, die naast hun eigen vereniging nog een 2e orkest zoeken, zijn van harte welkom.

Muziekvereniging “Ons Genoegen” is opgericht op 10 oktober 1919, dus dit betekent dat dit seizoen in het teken staat van het 100- jarig bestaan. Dit willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.


(Opnieuw) een muziekinstrument leren bespelen?

Altijd al zin gehad om een muziekinstrument te bespelen?
Of heb je vroeger een blaasinstrument of slagwerk bespeeld en wil je het weer oppakken?
Bij muziekvereniging "Ons Genoegen" is altijd plaats voor muzikanten, zowel voor beginnende als gevorderde!
Wil je (weer) een muziekinstrument bespelen? Neem dan even contact op met Chris van Hardeveld, telefoonnummer 058-2139343.
Samen kunnen we dan zien wat de mogelijkheden zijn binnen onze vereniging en eventueel kunnen we bemiddelen bij het vinden van een muziekdocent.