NieuwsStart seizoen 2018-2019.

Donderdag 6 september jl. zijn we begonnen met de repetities van het nieuwe seizoen. In eerste instantie hebben wij het druk met het instuderen van de muziekstukken voor het project "Lûd fan de Middelsee" op zondag 30 september. Wij treden dan 's middags op in Feinsum (Finkum), waar wij één groot orkest vormen met De Kriich Warga en het Fries Senioren Orkest. Hiervoor repeteren wij gezamenlijk op de donderdagen 20 en 27 september. 
Donderdag 4 oktober a.s. repeteren we weer op de gebruikelijke wijze, in onze eigen repetitieruimte, waarbij nieuwe muzikanten uiteraard van harte welkom zijn.

Nieuwe muzikanten gezocht!

Wie-o-wie is bereid onze mooie Besson besbas te bespelen?

Naast een bassist kunnen wij ook heel erg goed muzikanten gebruiken die dwarsfluit,  klarinet, saxofoon, trompet, trombone, euphonium of slagwerk (drumstel, pauken, xylofoon) bespelen.

We repeteren iedere week (m.u.v. de schoolvakanties) op donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in buurthuis Insulinde, Gaspeldoornstraat 2 in Leeuwarden.
Onze repetities kenmerken zich door een ontspannen en gezellige sfeer. Wil je eens meespelen, kom langs en neem je instrument mee. Heb je zelf geen instrument, neem dan even contact met ons op. Indien voorradig kunnen wij voor een instrument zorgen.

(Opnieuw) een muziekinstrument leren bespelen?

Altijd al zin gehad om een muziekinstrument te bespelen?
Of heb je vroeger een blaasinstrument of slagwerk bespeeld en wil je het weer oppakken?
Bij muziekvereniging "Ons Genoegen" is altijd plaats voor muzikanten, zowel voor beginnende als gevorderde!
Wil je (weer) een muziekinstrument bespelen? Neem dan even contact op met Chris van Hardeveld, telefoonnummer 058-2139343.
Samen kunnen we dan zien wat de mogelijkheden zijn binnen onze vereniging en eventueel kunnen we bemiddelen bij het vinden van een muziekdocent.