NieuwsGoede voornemens voor 2019.

Misschien heb je op facebook gezien dat wij vragen of jij al goede voornemens voor 2019 hebt en dat wij tegelijk melden dat wij ze wel hebben. Wij gaan in het nieuwe jaar stug door met het opbouwen van ons harmonieorkest. Wij repeteren wekelijks, maar niet in de schoolvakanties, met een kleine groep zeer enthousiaste muzikanten in een hele fijne gezellige sfeer. Deze groep willen wij graag uitbreiden met een aantal gelijkgestemde muzikanten.
Er is in ons orkest plaats voor mensen die een van de volgende instrumenten bespelen: dwarsfluit, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, waldhoorn, trombone, euphonium, bas, slagwerk (drumstel, pauken, xylofoon), maar ook voor bespelers van cornet, bugel en althoorn is plaats.

In deze tijd van het jaar spreekt men vaak over goede voornemens voor het nieuwe jaar. Daar haken wij nu dus even op in. Er zijn op dit moment diverse muzikanten, die niet meer in verenigingsverband musiceren. Toch is het jammer dat je daardoor geen of te weinig gebruik maakt van je muzikale talenten. Dit alles overdenkend bij de jaarwisseling weten wij dat het  bij sommige mensen weer begint te kriebelen en zij er over denken om zich weer bij een muziekvereniging aan te sluiten. Voor deze mensen is ons harmonieorkest in opbouw een ideale plaats om een herstart te maken. Ook muzikanten, die naast hun eigen vereniging nog een 2e orkest zoeken, zijn van harte welkom. Wij hopen spoedig reacties te mogen ontvangen, waarbij wij nog wel willen opmerken dat een goede sfeer en gezellige omgang bij onze vereniging een belangrijke plaats innemen.

Onze wens voor 2019 is dat wij bij ons 100-jarig jubileum (10-10-2019) weer kunnen beschikken over een goed bezet harmonieorkest!


(Opnieuw) een muziekinstrument leren bespelen?

Altijd al zin gehad om een muziekinstrument te bespelen?
Of heb je vroeger een blaasinstrument of slagwerk bespeeld en wil je het weer oppakken?
Bij muziekvereniging "Ons Genoegen" is altijd plaats voor muzikanten, zowel voor beginnende als gevorderde!
Wil je (weer) een muziekinstrument bespelen? Neem dan even contact op met Chris van Hardeveld, telefoonnummer 058-2139343.
Samen kunnen we dan zien wat de mogelijkheden zijn binnen onze vereniging en eventueel kunnen we bemiddelen bij het vinden van een muziekdocent.